Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Mcm mn nk bg meriah forum neh..
Mon Sep 20, 2010 3:14 pm by 06265

» Ya Shabab(Wahai Remaja)
Sat May 09, 2009 2:35 am by yantie

» Perkongsian ilmu
Thu Apr 16, 2009 12:06 pm by yantie

» salam persahabatan
Wed Apr 15, 2009 12:36 pm by intan_22

» Bismillahirrahmanirahim.......
Sun Apr 12, 2009 11:20 pm by azz_warak

» satu fakta yg boleh di kongsi..
Sun Apr 12, 2009 6:16 pm by azz_warak

» Tergempar~~
Sun Apr 12, 2009 12:46 pm by azz_warak

» Perasaan
Sun Apr 12, 2009 12:30 pm by azz_warak

» Buat tatapan sahabat2 yang di kasihi & Dihormati
Sun Apr 12, 2009 12:26 pm by azz_warak

Affiliates
free forum
 


Mcm mn nk bg meriah forum neh..

Tue Aug 17, 2010 12:18 pm by AkHtAr

salam..
kullu am wa antum bil quir..
moga2 semua sahabat2 dlm keredoan ALLAH S.A.W
ok.. straight to the point..
nk tnya hampa semua lah neh... mcm mn agk nya nk bg meriah skit forum neh.,,
ak tgk mcm dah x active dah.. layout dah smart..
tp ahli.. xactive.. ak pn xda aa active sgt.. kita buat benda neh active aa,,
hampa ada pendapat?? sila lontarkan kt sni ok.. kot2 nnti admin akn buat …

[ Full reading ]

Comments: 1

Ya Shabab(Wahai Remaja)

Sat May 09, 2009 2:35 am by yantie

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum wbt ya akhi wa ukthi... Razz

Bersyukr kpd Allah kerana kita masih lagi dberi kesempatan utk hidup dalam nikmat IMAN dan ISLAM. Sudahkah kta tunaikan tanggujawab kita sebagai MUSLIM? Apa khabar iman sahabat wa sahabiah sekalian? Hari ini ana terasa terpanggil utk mencoretkan kata2 buat tatapan semua bukan atas dasar menunjuk-nunjuk tetapi atas dasar …

[ Full reading ]

Comments: 0

Perkongsian ilmu

Thu Apr 16, 2009 12:06 pm by yantie

Kematian Hati
www.iluvislam.com
Almarhum KH Rahmat Abdullah
Oleh:adila_erizal
editOr: mawaryangtinggi

study
Ramai orang tertawa tanpa menyedari sang maut sedang mengintainya. Ramai orang yang bersegera datang ke saf solat - kononnya orang yang amat merindukan kekasih. Sayang, ternyata ia datang tergesa-gesa hanya agar dapat segera pergi. Seperti penagih hutang yang kejam ia …

[ Full reading ]

Comments: 0

salam persahabatan

Wed Apr 15, 2009 12:36 pm by intan_22

[center].......... flower flower flower salam flower flower flower ........

Arrow rindunya dkat suma.....
Arrow mcm na stdy???????
Arrow hope suma sihat.....

Arrow skrang msti suma ngah stdy kan sbb nak exam...
Arrow wish gudluck kat suma....
Arrow smoga brjaya dunia akhirat...
[/center]

P.S:klau nak wat reunion heboh-hebohkan lah eh

[ Full reading ]

Comments: 0

Bismillahirrahmanirahim.......

Fri Nov 21, 2008 10:27 am by yantie

Assalamualaikum... Razz

Kai Fahaluka Ya Akhi Wa Ukthi? Question
Alhamdulillah Allah berikan kesempatan kepada ana untk coretkan sesuatu dalam ruangan ini buat tatapan sahabat2 yang dikasihi.

Cuti last SEM yang lalu ana, Hidayah dan Fatin pegi sekolah nk jmpa ngan cikgu2 n adik2.
Girang betul hati masa 2 sebab dah lama rasanya tak balik Beseri. Tapi apa yang paling ana rindukan ialah suasana …

[ Full reading ]

Comments: 2

Perasaan

Mon Dec 03, 2007 9:39 am by Admin

Apa perasaan anda bila keluar dr MRSM
HAPPY - SEDIH
luahkan nya disini

Comments: 4

Buat tatapan sahabat2 yang di kasihi & Dihormati

Thu Feb 05, 2009 12:22 pm by yantie

Khas buat dirimu..
Pernah seketika dulu saya rase saya xberguna..
Duk dlm kelas kwn2 sume xsuke..
Saya nk join org diorg kata saya nyibuk..
Ade gk yg kate saya kuat emo..
Sket2 nk mrh..
Pdhal sbnanye saya nk tgo diorg wat slh..
Pstu saya cube wat lwk
konon nk tarik perhatian org len
saya pg gmbira bila ade org glk ngn lwk saya
espcially dak2 pmpuan..
Dk2 laki sume kate saya mat capap..


[ Full reading ]

Comments: 1

cuti yg paling indahh... betul kee????

Tue Dec 18, 2007 11:31 am by azz_warak

weh aku nak tanya korang... cuti lepas abis SPM plg menyeronokkan x.... ape pendapat korng....

Comments: 11

apesal laa

Sun Mar 16, 2008 10:01 pm by azz_warak

nie aku nak tanya sikit.... apesal laa forum ni mcm x active langsung... penat je laa para2 moderater yg buat.... kasi la support sikit.. ni kan web batch kita.... sapa lg nak activekan.... kang bkk kat org luar kata bkn dr batch 22 plakk... nie bkn membebel.. tp memberi peringatan je laaaaa Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Comments: 3

Statistics
We have 100 registered users
The newest registered user is miSs Mas

Our users have posted a total of 200 messages in 70 subjects
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 27 on Thu Mar 03, 2011 4:58 pm