Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Mcm mn nk bg meriah forum neh..
Mon Sep 20, 2010 3:14 pm by 06265

» Ya Shabab(Wahai Remaja)
Sat May 09, 2009 2:35 am by yantie

» Perkongsian ilmu
Thu Apr 16, 2009 12:06 pm by yantie

» salam persahabatan
Wed Apr 15, 2009 12:36 pm by intan_22

» Bismillahirrahmanirahim.......
Sun Apr 12, 2009 11:20 pm by azz_warak

» satu fakta yg boleh di kongsi..
Sun Apr 12, 2009 6:16 pm by azz_warak

» Tergempar~~
Sun Apr 12, 2009 12:46 pm by azz_warak

» Perasaan
Sun Apr 12, 2009 12:30 pm by azz_warak

» Buat tatapan sahabat2 yang di kasihi & Dihormati
Sun Apr 12, 2009 12:26 pm by azz_warak

Affiliates
free forum
 


Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Affiliates
free forum
 


December 2016
SunMonTueWedThuFriSat
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Calendar Calendar

Log in

I forgot my password


Bismillahirrahmanirahim.......

View previous topic View next topic Go down

Bismillahirrahmanirahim.......

Post  yantie on Fri Nov 21, 2008 10:27 am

Assalamualaikum... Razz

Kai Fahaluka Ya Akhi Wa Ukthi? Question
Alhamdulillah Allah berikan kesempatan kepada ana untk coretkan sesuatu dalam ruangan ini buat tatapan sahabat2 yang dikasihi.

Cuti last SEM yang lalu ana, Hidayah dan Fatin pegi sekolah nk jmpa ngan cikgu2 n adik2.
Girang betul hati masa 2 sebab dah lama rasanya tak balik Beseri. Tapi apa yang paling ana rindukan ialah suasana kehidupan kte wak2 zaman menengah. Cikgu2 sampaikan salam buat antum semua. Cikgu pesan supaya belajar rajin2 dan jangan lupakan MRSM BESERI.InsyaAllah klu dberikan Allah kesempatan bleh le kta wat REUNION blik maktab sama2. Untuk pengetahuan semua Cikgu Hasma akan melansungkan perkahwinan dalm bulan 12 nie.Harap kte sama2 doa semoga Cikgu bahagia.

Last skali ana nak syare kata2 ngan sahabat2 sekalian:
SAHABAT,
satu nama penuh makna,
ia hadir tika tawa,
ia datang tika duka,
tiada pada CINTA,
tiada pada lafaz,
hanya kejujuran menyulami hati,
hanya keikhlasan menyirami jiwa,
kebaikan dihargai,
kesalahan dimaafi,
andai i2 dinamakan sahabt,
Bajailah ia, Moga kekal abadi.

SALAM MAWADDAH!!! BITAUFIQ WANNAJAH. I love you

yantie

Number of posts : 13
Age : 26
Location : Kulim
Registration date : 2008-05-25

View user profile

Back to top Go down

kpd kengkawan kt u!!!

Post  Umaidah on Tue Dec 02, 2008 6:49 pm

bounce Wa'alaikumussalam...

Bgsnya b'pluang jmpa ngan semo adik2 xspcially ckgu2. Rindu sggh kt MRSM!!! Very Happy Kpd yantie, dayah, n atin serta semo sahabat yg berjuang di alam u, ana doakan agar entum dapat membawa diri dan semgt jihad y tinggi. ingt semo psanan ckgu zamri, serta semo cikgu2 yg lain. hanya keimanan dan ketaqwaan sj y dpt menjadi bekalan entum wlu ke mana je entum pegi. jangan dicemari keberkatan ilmu dgan perbuatan y hnya mndtgkan noda2 hitam di hati.. study semoga semo sahabat b'jya di dunia dan mndpt kebahagiaan hakiki di akhirat.. sunny lol! flower

Umaidah

Number of posts : 5
Location : Kelantan
Registration date : 2008-03-18

Profile
My Profile:

View user profile

Back to top Go down

Re: Bismillahirrahmanirahim.......

Post  azz_warak on Sun Apr 12, 2009 11:20 pm

ana bil quir..
syurkur jazilah buat sapa2 yg masih memberi peringatan kepada sahabat2 walaupun hanya dia alam cyber.. huhu..
moga2 u guyz success..
bil tauqif wannajah fi imtihan..
skrng semua dah nk abis sem kn..
kwn2 kita kt matrix semua dah nk keluar..
hopefully korang leh aa buat yg terbaik dlm final exam..
moga2 berjaya semua..
Very Happy:D

azz_warak
Admin

Number of posts : 23
Age : 26
Location : Alexandria
Registration date : 2007-10-11

Profile
My Profile:

View user profile

Back to top Go down

Re: Bismillahirrahmanirahim.......

Post  Sponsored content Today at 10:08 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum